top of page

PALVELUT

JKS_Asennus_Mirror_Line.jpg

Kalusteratkaisut kaikkiin tarpeisiin!

SÄILYTYSRATKAISUT
Suunnittelemme ja toteutamme mittatilauskaapistot ja muut säilytysratkaisut aina tarpeen ja kohteen vaatimusten mukaisesti. Onpa suunnitelmanasi uudistaa kodin vaatekaapistot tai toimiston säilytysratkaisut, olemme tehokas ja joustava kumppani. Kaikki säilytysratkaisumme suunnitellaan yhdessä juuri Sinun tarpeisiin sopivaksi.

TILANJAKORATKAISUT
Tarvitseeko iso makuuhuone jakaa kahteen tehokkaampaan tilaan menettämättä kuitenkaan ilmavuutta ja tilan tuntua? Ei hätää! Liukuovi- ja tilanjakoratkaisumme ovat oiva apu jakamaan tilaa tarvittavan kokoisiin osioihin huomioiden tilan vaatimukset ja pohjapiirrustuksen. Suunnittelemme ratkaisut aina yhdessä kanssasi, ja näin ollen jokainen suunnitelmamme on uniikki, ja varmasti kyseiseen tilaan sopiva.

LASITUSRATKAISUT
Terassi-, kaide- ja muut lasitusratkaisut onnistuvat meiltä kädenkäänteessä. Tarvitsetko esimerkiksi kylpyhuoneeseen uuden fiksumman suihkuseinän, tai haluatko tehdä terassista toimivan huoneen myös viileämmille keleille lasitusten avulla? Ota yhteyttä, ja suunnitellaan lasitusratkaisu yhdessä juuri sinun tarpeeseen sopivaksi.

bottom of page