top of page

JKS-ASENNUS

JKS-Asennus_asennus asiakkaalle.jpg

Kalusteasennukset yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella!

Huonekalujen, asennusten ja logistiikan parissa työskennellessäni sain asiakkailta paljon kyselyitä mittatilauskaapistojen, komeroiden ja tilanjakajien asennuksista. Uniikit ja toimivat kalusteratkaisut ovat nostaneet päätään vuosien myötä, kun olemassa olevista tiloista halutaan arjessa toimivia ja tehokkaita kuitenkin säilyttäen tilojen ominaisimman luonteen ja ulkonäön.

Ensimmäiseen kohteeseeni lähdin mukanani vasara, akkuporakone ja pari ruuvia - kyllähän kaapistoja on ennenkin asennettu. Nopeasti tämän jälkeen intohimo uniikkien kalusteratkaisuiden toteuttamiseen nosti päätään kunnolla, ja päädyin hankkimaan perustyövälineet ja perustamaan toiminimen niin, että voisin vapaa-aikanani toteuttaa asiakasprojekteja.

5 vuotta ja yli 150 kohdetta myöhemmin tultiin pisteeseen, jossa osa-aikainen työskentely ei ollut enää vaihtoehto, ja päätin siirtyä kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Alkuvuodesta 2019 JKS-Asennus muutti muotoaan toiminimestä osakeyhtiöksi, ja toimii nyt täydellä teholla nimen JKS-Asennus Oy alla.

bottom of page